Tisztelt Szülők!

A Kormány jelenlegi rendelkezése szerint (A Kormány 145/2021.(III.27)’Korm. rendelete a köznevelési intézményekben és a szakképző intézményekben rendes oktatásra történő visszatérésről és óvodákban elrendelt rendkívüli szünet megszűntetéséről’ értelmében, 2021.március 8.-ával elrendelt rendkívüli szünet megszüntetésre kerül.

Eszerint, 2021.április 19. hétfőtől, az óvodákban is visszatér a normál nevelési rend.

Gyermekeiket a már megszokott módon fogadjuk és adjuk át a zsiliprendszer szerint előre jelzett időpontban Szüleiknek!

Gyermekük hiányzása, a rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel, a hatályos jogszabály, azaz a (20/2012.(VIII.31.)EMMI rendelet 51.§-a szerint a 2020/2021-es nevelési év további időszakára igazoltnak tekinthető.

Kérem, hogy minden esetben jelezzenek, akkor is, ha nem kívánják igénybe venni az óvodai ellátást!!! Ebben az esetben küldjenek be egy kitöltött Óvodai kikérőt! Innen letölthető: https://www.szentannapapa.hu/dokumentumok/

Amennyiben kérik az óvodai ellátást 2021. április 15.-ig (csütörtök) reggel 9:30.-ig jelezzék igényüket az óvodapedagógusok felé, mert csak ebben az esetben tudunk gyermekeik számára étkezést biztosítani április 19.-től.

Az új érkezésük reggelén, kérem töltsék ki és adják le a gyermeküket átvevő dajka néninek a bejáratnál és a lépcsőfordulókban kihelyezett Nyilatkozatokat. Csak teljesen egészséges gyermeket tudunk fogadni!

Az intézményben teljeskörű, folyamatos fertőtlenítés zajlik minden nap, kérem, hogy a szigorú járványügyi szabályokat tartsuk be!

Köszönöm az eddigi támogatásukat, együttműködésüket! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Pápa, 2021. 04. 14.

Tarróné Szücs Zita
óvodavezető