Kedves Szülők!

Bizonyára érzékelték/érzékeltétek, hogy az oviban egyre több a beteg gyermek. A gyerekek többsége felsőlégúti megbetegedés tüneteit mutatja. Mindannyiunk érdeke, hogy az óvodai nevelés fenntartható legyen, a betegségek terjedését a járvány jelenlegi, felívelő szakaszában különösen fontos megakadályozni. Felelősek vagyunk egymás egészségéért, és segíthetjük egymást a normális életvitel fenntartásában. Ennek érdekében, a Szülői Közösség képviselői 2021. október 19-i gyűlésükön, a jelenlévők egyhangú támogatásával, az óvoda vezetésével egyetértésben határoztak a maszkviselés és a kézfertőtlenítés újbóli szükségességéről az óvoda épületében.

Tisztelettel és szeretettel kérünk minden szülőt és kísérőt, hogy az épületben tartózkodás ideje alatt viseljen maszkot, valamint a kihelyezett fertőtlenítő állomásokon fertőtlenítse kezét! Lehetőség szerint igyekezzünk egymástól távolságot is tartani! A zökkenőmentes óvodai élet fenntartása érdekében a szülők és kísérők a folyosókra továbbra is bekísérhetik a gyermekeket. 

Kérjük, hogy az egészség megőrzése érdekében a betegség tüneteit mutató gyerekeket ne hozzák/hozzátok el az óvodába!

Reméljük, hogy mindez nem okoz túl nagy kellemetlenséget. Bízunk benne, hogy közösen, felelős magatartással sikerül megakadályoznunk a csoportok, vagy az óvoda bezárását.

Hálásan köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Pápa, 2021. október 19.

Tarróné Szücs Zita                               Stanka László

Óvodavezető                                                  Szülői Közösség elnöke

SZK felhívás PDF