Az elmúlt hét bővelkedett lelki gazdagságot kínáló programokban.

Ezekben a napokban – a hagyományokhoz híven – a Szent Család csoportról- csoportra vándorolt, keresve szállását. Egy nap után vitték tovább a gyerekek a Szent Családot, óvó izgalommal.
Kedden Szent Lúciára emlékezve a néptáncosok közül páran körbejártak óvodánkban, hogy az év legsötétebb napjaiban fényt hozzanak a lelkünkbe is. A nekünk ajándékozott búza emlékeztet minket Isten éltető jóságára. A fiúk kedves kotyolásukkal vidámságot loptak a szívünkbe. A csoportokban hagyott szalmájukkal díszítjük majd a Betlehemet, ahová már várják a gyermekek a kicsi Jézus érkezését.
Szerdán a templomban várta a Pápai Caritas intézményünk apraját-nagyját, hogy közösen gyújtsunk gyertyát a rászoruló gyermekekért, felnőttekért.
A hétnek méltó befejezése volt óvodánk felnőtt tagjainak csütörtöki és pénteki lelkigyakorlata a Szent Anna templomban, ahol Árus-Kovács Gábor nemesszalóki  plébános szólt hozzánk a szentbeszédében. Buzdított minket, hogy ebben a zajos világban keressük az Istenben való elcsendesülést, hogy az idei karácsony igazi, életre szóló találkozás lehessen az élő Istennel.
Áldott készületet kívánunk mindenkinek!

E héten készült képek megtekinthetők honlapunk galériájában.